Boom, Zonsondergang, Wolken, Lucht, Silhouet, Hill, Zee

Wanneer u een boom zoekt, of wat dat betreft de regels voor het kappen van bomen probeert te begrijpen, moet u het onderscheid kennen tussen soort en variëteit.

Een boom is een vrucht van de boomsoort (fyllosynthese). Elke boom heeft een of meer inwendige klieren die zijn eigen voedsel produceren; deze worden esthetische haren genoemd. Er zijn ook uitwendige haren, verreweg de talrijkste, die de boom in staat stellen die voedingsstoffen en water te produceren en op te slaan die essentieel zijn voor alle leven. Deze staan bekend als saponectines. De boom kan zijn eigen geproduceerde suikers en aroma’s opslaan in de vorm van vruchten, schors of kolven. Dit is de reden waarom appels zoeter zijn dan bananen. De verschillende fysieke verschijningsvormen van het fruitproductVanuit het oogpunt van de boom is de appel gewoon de pit (gloeilamp) van het leven dat hij is. Er zijn 5 algemene categorieën van boomleven – inlandse, olijfhout, olijfvruchten, vijgen andicogewassen. Hovenier Doorn

In de categorie huishoudelijk of commercieel worden bomen gekweekt die bestemd zijn voor particulier gebruik of voor plaatsen die bestemd zijn voor commerciële groei.

Olijfhout wordt geoogst uit duurzame bronnen die worden beheerd met hernieuwbare energiemethoden. Er zijn weinig of geen hernieuwbare bronnen voor olijfhout. Als het olijfhout niet hernieuwbaar is, dan is het slechts een plastic product.

De olijfvruchten worden geoogst met een groene oogsttop en een rode top. De top wordt gebruikt voor het persen van de oliën, en de onderkant wordt gebruikt als karton.

De olijfindustrie is zeer concurrerend en tal van bedrijven bieden olijfhout en olijfolie aan.

Het olijfhout wordt gewoonlijk ingedeeld als zachthout of hardhout. Het eerste wordt pas geoogst nadat de boom is vergaan en het hout bestaat dus uit restjes met inwendige spanningen. Het laatste wordt mechanisch geoogst vóór de fabricage en wordt verkocht onder de naam “olijfhout”.

Olijfolie wordt gewonnen uit olijven en is een zeer waardevolle voedingsolie. Zij heeft een hoog oliegehalte met een link hoog gehalte aan vetzuren, dat stevig gevuld is met luchtbellen. De overtollige olie loopt naar de binnenkant van het vat, met behulp van een geplaatste put, en wordt gebruikt voor kookdoeleinden.

Het kweken van olijfbomen is uitgegroeid tot een zeer populaire praktijk onder veel huishoudens in de moderniseren deel van de wereld.Het proces van het kweken van olijfbomen is een beetje betrokken het volgende proces:

1. De olijfboom wordt in huis geplant, in een bak die niet te diep of te smal is. De hoogte van deze bomen is meestal 3 tot 6 meter en de spreiding van de olijfboom is meestal ongeveer 10 meter. Deze bomen kunnen zeer goed tegen koude temperaturen en droogte.

2. Een bak of pot wordt gevuld met grof zand, tot ongeveer 6 inches diep en de bodem van de bak wordt gevuld met organische compost.

3. Vervolgens wordt een zachte helling gemaakt naast de plaats waar de olijfboom staat. Deze helling wordt gemaakt zodat het water gemakkelijk kan weglopen.

4. Bladgroenten, komkommer, tomaten en andere planten die aan wijnstokken groeien, worden op de helling geplant. Deze groenten grijpen niet aan op de helling, maar groeien in plaats daarvan op de plaat. Voor de olijfbomen wordt op de helling een constante watertoevoer aangelegd.

5. De olijfbomen worden geplant nadat de knoppen in kleine trossen zijn gestoken. Deze trossen worden vervolgens weer gebundeld en onder de schaduw van een grotere tak bewaard om uitdroging te voorkomen.

6. Een plukdeskundige zal worden geraadpleegd over de beste soorten olijven die kunnen worden aangeplant en de te volgen plukmethoden.

7. De bomen worden in rijen in de volle grond geplant, met de zonzijde naar het westen of zuiden gericht. De bomen worden geplant op een afstand van 18 inches tussen de rijen.

8. In het plantvak wordt een 0,75 duim diep bed van vezelige leem opgemaakt dat licht vochtig is.

9. De olijfbomen worden in het midden van het bed geplant en op de bodem van het verhoogde bed wordt een 0,0 inch diepe laag steenslag aangebracht.

10. De olijfbomen krijgen vervolgens water en een laag strovocht van 0,0 inch tast de bodem aan op de bodem van het bed.

11. Vervolgens wordt de watergift gedurende 3 weken opgevoerd tot 0,75 inches per dag.

12. In de 12e week (de laatste week van maart) krijgen de olijfbomen 0,5 duim water.

Vergeet niet dat de olijfbomen zoveel mogelijk water nodig hebben. Olijfbomen gedijen niet bij droogte. Goed water geven bevordert een goed wortelstelsel.

Aangezien de olijfbomen in een pot groeien, is hun wortelsysteem beperkt tot de pot. Maar in de grond van de olijfbomen kunnen de wortels zich buiten de pot verspreiden, en heeft de boom veel last van waterophoping. Als er te veel water wordt opgehoopt, kunnen de olijfbomen sterven.

Olijfbomen moeten jaarlijks water krijgen, net zoals tomaten water nodig hebben.