drinkwater

Laat je sappen voor je werken!

Natuurlijk is water essentieel voor het leven en het lichaam kan niet langer dan een paar dagen overleven zonder veel water te drinken. Veel Waterkering buitendeur drinken helpt je je energieniveau op peil te houden, vergemakkelijkt de spijsvertering, rehydrateert het lichaam, verlaagt het cholesterolgehalte, verhoogt de bloedspiegels, en welke andere voordelen ook worden gesuggereerd door de vele kanalen van de National Health and Nutrition Review. Maar weet je eigenlijk wel hoeveel water je elke dag moet drinken?

Waarschijnlijk doen niet veel mensen dat, maar artsen stellen voor dat we ongeveer acht glazen water per dag drinken. Dit komt neer op minstens 60 gallon. Hoewel dit veel water lijkt, suggereert dit artikel dat het drinken van ongeveer zes kopjes water per dag dezelfde voordelen heeft als het drinken van ongeveer acht glazen.

Drink water zonder toegevoegde suiker, zoetstoffen of conserveringsmiddelen. Er zijn nu zoveel soorten gebotteld water dat kenners de flessen zelf niet meer nodig hebben. Water drinken moet net zo plezierig zijn als snoepen. Neem een lekker glas water en geniet ervan. Niets kan uw gezondheid zo verbeteren als water!

In de sportschool wordt aanbevolen om voor het sporten acht glazen water te drinken. Tijdens het sporten verliest uw lichaam veel vocht. Als u genoeg vocht aanmaakt om te vervangen wat u verliest, wordt u diuretisch, waardoor u overmatig moet plassen en meer dorst krijgt.

De arts stelt voor uw lichaamsgewicht te testen. Uw gewicht is een indicatie van hoeveel water u moet drinken en hoe vaak u dat moet doen. Als u te weinig water binnenkrijgt, is er sprake van zwelling van het lichaam, slecht haar en koorts, chronische vermoeidheid en chronische slapeloosheid.

Als u rookt, kunt u ook worden aangemoedigd om water te drinken voordat u gaat sporten, zolang u geen chronische ziekte heeft. Water lest ook uw dorst.

Mijn zoon dronk een overmatig kopje water toen hij jonger was. Toen hij 18 was, had hij dorst en liep hij twee dagen mank. Ik nam een fles melk en zette die in zijn koelkast, maar dat was het wel zo’n beetje. Hij dronk dat ook, maar na een dag had hij geen dorst meer. De volgende dag brak zijn koorts uit en hij kreeg heel weinig slaap. We deden bloedonderzoek in het ziekenhuis en ontdekten dat zijn lichaam te veel natrium en te veel kalium bevatte.

Zijn lichaam had een tekort aan magnesium, wat zijn spierspasmen veroorzaakte. Dus veranderden we zijn gewoonte en binnen een maand had hij regelmatige bezoeken aan de dokter. Sindsdien voelt hij nauwelijks nog vermoeidheid; zijn bezoeken zijn frequenter en langer geworden.

Water drinken helpt ook bij de stoelgang. Dit is absoluut noodzakelijk omdat de darmen zonder water niet kunnen functioneren. Mensen gaan ervan uit dat het drinken van water hen van hun ontlasting afhelpt en dat water constipatiepijnen verlicht. Maar dat is niet zo; mensen die mineraalwater drinken blijven vaak lange tijd constipatie houden.

Alcoholconsumptie droogt uw lichaam uit en maakt dat u zich zwak voelt. Een zware drinker is iemand die veel alcohol drinkt. Hij drinkt het om het gevoel van vermoeidheid te vermijden. Maar zijn lichaam blijft licht en heeft niet de behoefte om infecties te bestrijden. Alcohol draagt namelijk bij tot de ontwikkeling vanpesoea, een ziekte die bloedingen onder de huid veroorzaakt.