Schildersbedrijf Den Haag

 

Wist u dat een schildersbedrijf wel eens het eerste bedrijf zou kunnen zijn dat een tweecijferige stijging van de omzet en de bruto-omzet en brutowinst kan realiseren? Het is echt mogelijk.

Ten eerste kunnen de prijzen voor producten van hoge kwaliteit en premiumkwaliteit dalen tot 25-50% van die voor dezelfde kwaliteitsproducten. Ik ben er zeker van dat je dit bijna elke dag hebt zien gebeuren.

Ten tweede zijn de “nieuwe” producten van schilders altijd superieur aan de oudere artikelen die schildersbedrijven aanbieden. Dit is zeer waar in de residentiële en commerciële bouwcategorieën.

Ten slotte zult u meer nieuwe en bestaande schilder verkoop, toepassing en banen voor het algemeen meer schilderen hardware het hele jaar door. Simpel gezegd, meer business is gelijk aan meer winst voor u, hoe minder je hoeft zorgen te maken over met verhoogde overheadkosten, arbeidsloon, salarisadministratie, en alle andere kosten van het runnen van een bedrijf.

Bij commercieel werk liggen de zaken niet zo anders. Als aannemer in de industrie heb je ook enorme kosten en overhead. Maar als je de juiste mensen hebt, goed werk levert en creatief bent, heb je in feite meer waarde voor het project waar je op biedt.

Er zijn verschillende gebieden van het schilderen, zoals binnenschilderwerk, atlassen, aanrechtbladen en vele anderen. Een van de meest betrokken en tijdrovende gebieden is buitenschilderwerk; dit is waar het allemaal begint. Als je dit in de mix opneemt, is het moeilijk om de eigenaars, supervisors, dealers en managers hun reactie kwalijk te nemen als je hen vraagt: Wat wil je dat ik vandaag voor jullie schilderwerk doe?

Ik heb zelf een ondernemende geest en heb gemerkt dat ik meer kan factureren en meer klanten kan krijgen dan de schildersbedrijven in de industrie. Deze mogelijkheid is er voor ons allemaal.

Zoek uit wie uw beste doelgroep is, probeer koud te bellen, direct mail, en naar hen te gaan via het netwerkproces van uw bedrijf. Je zult zien dat je meer geld verliest dan dat je verdient. Je riskeert ook je kansen op geluk het maken van tarieven die $ 200 / uur mag niet uw doel of standaard. Denk na naast de prijs, het krijgen van kwaliteit werk en goede service gaat een lange weg. Deze verf aannemers zijn op zoek naar een bedrijf dat zal duren terwijl hij werkt aan het huis op te bouwen. Zodra zijn huis klaar is, kan hij willen om het te verkopen.

Bel lokale schildersbedrijven op en stel alle vragen die u wilt. Vraag hen over de prijs, of ze liever betalen met een creditcard of cheque en wat was het antwoord. Het kan zijn dat ze niet zo geïnteresseerd zijn om op u te reageren, maar dat is OK. Sommigen zullen u graag willen helpen en u vertellen over eerdere klussen die succesvol waren en wat voor hen het verschil heeft gemaakt. Ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar ze zullen concurrerend geprijsd zijn en even aangenaam wanneer u uw voorstellen doet.

Om geld te verdienen in de schildersbranche, moet je het behandelen als een echt bedrijf. Je moet een pro worden in het verkopen van je diensten en producten, en een basiskennis van verkopen hebben.