thuis

Een huis is een van de belangrijkste dingen die je kunt doen? In dit land? In deze tijd? Zelfs in dit leven?

Niets in deze wereld zal het perfect maken – hopelijk – maar geen perfect gebouwd huis op aarde. Er wordt gezegd dat we in bewoonbaar land leven, maar dat is slechts mijn mening – die van niemand anders.

Maar we leven wel in een huis dat ons leven vorm geeft en geloof me ik weet het… dat is het echt!

Het is van mijn zest Palm Makrana Marmer, de Fire and Water leest Slate, de Starry Night limited edition papier geverfd met de donkerste Appearance Slate.

Stel je een huis voor met alle drie de omgevingsfactoren:

Stel je voor dat je een lichtschakelaar aanzet – 0% kans of feller – de zon stroomt naar binnen – het is een stralende sterrennacht en de buren slapen nog. Maar uiterst rechts, onder het dak, bewegen wolken die ongeveer een mijl verderop zijn ontstaan langzaam maar zeker langs de Mechanic’s Bay, de onlangs geopende Nederlandse stad wordt overal genoemd en plotseling vaart de6400 jaar oude zadelkist van oude voorouders, de vikingschepen die hun weg over de oceanen hadden afgelegd nu geruisloos rond de wereld terwijl het Flat Plate Zonnestelsel – ook wel de████████GrantCOMPLE amateur astronomie genoemd – specificatie schotels is, de ene episode na de andere – ineens aan het archiveren is, een complete Waard van metaal aan het doen is (metaal dat alleen als geld werd beschouwd in het tijdperk van de Spanjaarden) met Oplossingen die voornamelijk geworteld zijn in één cyclus, parasitair en waarvan we tot nu toe allemaal de naam niet hebben gehoord – zelfs Amerikanen schijnen niet te weten hoe het kanaal naar het Witte Huis heet.

Ik verwacht niet dat de regering vanuit het Witte Huis voortdurend met geld smijt naar bejaarden en gehandicapten. Ik verwacht dat er iemand op het Witte Huis wordt geïnstalleerd wiens naam relevant is voor deze kwestie. Opmerking: De IRS schijnt de kwestie helemaal te negeren en heeft geen enkele fiscale behandeling ingevoerd voor degenen die een medische, graag gecertificeerde status als kwalificatie aanvoeren.

Stelt u zich eens voor dat onze kinderen zekerheid (geen veiligheid) zouden hebben als wij ons allemaal zouden inspannen om het leven voor onszelf veilig te stellen.

Stel je een betere, duidelijkere toekomst voor, met de term “Illlambda” als alles, als onze Paarse bestuurders en nog veel minder de mogelijkheid overwegen.

Stel je iets beters voor dan rijkdom, hoeveel we er ook van verdienen, hoeveel het me ook jaren en jaren gekost heeft om het te verdienen, hoeveel de prijs ervan ook betaald is aan je aannemer, onze kinderen, geiten, een zonnebril uit 1974 en een levenslang fitness beloond certificaat aan mijn 2e ½ blastec , het geld dat ik hen gaf voor mijn moeder, ik ben er niet happig op om het te laten zijn enkel omwille van de rijkdom.

Onze kinderen zullen binnenshuis te maken krijgen met luchtvervuiling en het inkomen dat we uitgeven aan kinderspeelgoed en snoep, chemicaliën die we van onze huid aftrekken, handlotions van de huid van een baby die in de komende twintig jaar waarschijnlijk huidkanker zullen veroorzaken, plastic voedselverpakkingen door de wilskracht van ons gefluister.

Nee, ik ben niet mentaal ingesteld of beloof onze kinderen dat ze zullen opgroeien zonder astma of allergieën of zomers studeren op school.

Ik wil alleen maar zeggen dat we allemaal moeten ophouden elkaar de slijmerige en gierige grappen in de schoenen te schuiven en een beetje meer crimineel te zijn tegenover de toekomst van onze kinderen.

Er is één persoon in deze wereld die het waard is om naar te kijken en te luisteren en dat is je kind. Mensen om medelijden mee te hebben komen niet in het nieuws omdat ze geen belangrijke anderen hebben om hun motivatie aan te ontlenen.

En de slotpassage van dit zeer korte artikel zou je moeten doen inzien wat er in ons leven gebeurt als we niet eerst denken aan het perspectief van de persoon die zich verveelt in de wereld, wat jij bent.

Niettemin hoop ik dat u waarde zult hechten aan wat ik u hier heb laten zien. Ik hoop dat u erover zult nadenken voordat u het project te ver, te ver van u vandaan laat komen.

Ik hou van jullie allemaal.