Raamstyling Eindhoven
 

Als u een bedrijf heeft in Eindhoven, dan weet u dat deze stad zoveel prachtige grachten en middeleeuwse architectuur heeft dat het een waar genoegen is om uw deuren te openen. Met al die prachtige architectuur komen echter ook de meest negatieve bijwerkingen van raamstyling in Eindhoven. Concurrerend blijven in een markt die grotendeels verzadigd is met design bedoeld om passerend verkeer aan te trekken betekent dat bedrijven zich moeten onderscheiden van hun concurrentie. Raamstyling kan u daarbij helpen: het transformeren van gewone ramen in aantrekkelijke etalages. Hier volgen enkele tips om dit goed te doen en de beste resultaten te behalen:

Ken uw verwachtingen en weet wat u zoekt.

Bij raamstyling moet u zich op drie dingen concentreren: het algemene uiterlijk van uw ramen, het soort producten dat u binnen toont en de algemene visuele aantrekkingskracht van de hele winkelpui.

Als het gaat om algemene look, een belangrijk ding om te overwegen is welke stijl u wilt dat uw ramen te hebben. Hoe ziet u uw bedrijf kijken? Is het modern, traditioneel, of een mix van beide? Welke kleuren vindt u het mooist? Wat betreft de visuele aantrekkingskracht van de winkelpui, wilt u ervoor zorgen dat de hele gevel van uw gebouw er geweldig uitziet terwijl u de ramen aan het stylen bent. U kunt dit bereiken door gebruik te maken van raambekleding die de hele gevel van uw gebouw bedekt en door details toe te voegen die de architectuur van uw gebouw aanvullen.

Wees praktisch

Een geweldig raam is nutteloos als het nergens voor gebruikt kan worden. Vanuit functioneel oogpunt moeten uw ramen toegankelijk zijn voor de producten en diensten die u uw klanten wilt laten zien. Dit betekent dat je producten door het raam en in de winkel moet kunnen krijgen. De beste aanpak hiervoor is het plaatsen van een wandrek in het raam. Met rekken kunt u een aanzienlijke hoeveelheid interne opslagruimte aan uw ramen toevoegen, terwijl ze toch aan de buitenkant worden gemonteerd. Dit betekent dat de producten die u eraan toevoegt niet in de weg staan van de klanten die door uw deur gaan.

Hou het eenvoudig

Probeer bij raamstyling niet te veel te doen. Je hebt niet het budget of de tijd om een prachtige etalage te maken alleen voor je ramen. Toch wilt u een aantrekkelijke etalage creëren die past bij uw budget. Dus, een goede vuistregel is om geen grote of dure veranderingen die niet passen binnen uw budget. Probeer geen luifels of andere voorzieningen toe te voegen die te duur of te groot zijn om in uw ruimte te passen. Houd alles eenvoudig en gebruik de raamstyling om potentiële klanten binnen te halen.