aarde

Grondwarmtepompen kunnen u verwarmen in de winter en koelen in de zomer. Het systeem bestaat uit een grondlus met een warmteontvanger in de buurt, die wordt aangesloten op de luchtwarmtepompunit. Wij verdelen vervolgens de geconditioneerde lucht naar uw ruimte door het rond te pompen bij uw haard. Dit maakt de installatie zowel milieuvriendelijk als energiezuinig.

Enkele belangrijke voordelen van het gebruik van een aardwarmtepomp zijn lagere kosten, betere luchtkwaliteit en bijna geen CO2-uitstoot. U kunt tot 25% besparen op uw verwarmings- en koelrekeningen. Deze systemen zijn vrij eenvoudig te installeren en vergen minimaal onderhoud, zowel thuis als in de commerciële werkplaats, wat de energiekosten en het energieverbruik nog verder verlaagt. Ze kunnen worden gebruikt in een klein gebied of als meerdere systemen. In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om een grondwarmtepomp aan te schaffen dan om zelfs meerdere luchtwarmtepompsystemen te gebruiken.

Luchtwarmtepompen winnen steeds meer terrein en bieden veel voordelen ten opzichte van zowel grondwarmtepompen als zonnesystemen, zoals

Het is gemakkelijk te installeren, vereist geen uitgebreide verbouwing van een gebouw, heeft weinig of geen nadelen en functioneert goed bij het schakelen van veeleisende taken.

cessief gebruik van het Airco Helmond , verhoogt uw elektriciteitskosten, maakt het systeem minder efficiënt. Als u de hoeveelheid elektriciteit die nodig is om warmte te produceren verdubbelt, bespaart u op uw verwarmingskosten.

In veel gebieden veroorzaken warmtepompen schadelijke koolstofemissies, maar luchtwarmtepompen zijn vrij van vervuiling en zeer efficiënt.

In veel landen bestaan zonnetechnologieën met panelen op daken die de warmte absorberen zonder die overdag te verliezen. U verwarmt uw huis of kantoor echter constant door de zonnewarmte gedurende de dag. Met warmtepompen op basis van aardwarmte kunt u de teruggevoerde warmte van dag tot nacht opslaan, de verwarming en koeling dienovereenkomstig plannen en, het systeem is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt om uw huis, water en zwembad het hele jaar door effectief te verwarmen.

Geld besparen op uw gas-, elektriciteit-, olie- of andere energierekeningen

Vermindering van de milieu-uitstoot thuis en op het werk

De beschikbaarheid van fossiele brandstoffen verminderen, waardoor de vervuiling afneemt en de duurzaamheid toeneemt

De kosten van verbeteringen aan het huis compenseren

Krijg een volledig gratis elektriciteitsvoorziening

Verlaag uw energiekosten door natuurlijke hulpbronnen te gebruiken

Verminder de milieu-uitstoot van uw huis, bedrijf of kleine eenheid

Verontreiniging verminderen

Verwarm of koel uw huis, kantoor, winkel of industrie

Verwarming, koeling, bevochtiging, stormwater

Verwarming en koeling op aanvraag

Commercieel en industrieel: airconditioning

Warme en dienstverlenende bedrijven, industriële diensten

Residentieel: airconditioning, handel, verwarming, toestellen, ventilatie

De meeste aardwarmtepompen zijn veel efficiënter dan zelfs zonneboilersystemen en kunnen zelfs meer elektriciteit produceren dan traditioneel wordt gebruikt, wat lagere energiekosten betekent voor het bedrijf of een volledig stand-alone zonne-energiesysteem. In veel gevallen kan de installatie van een aardwarmtepompsysteem zichzelf binnen een paar jaar terugverdienen in de kosten van zonneverwarming. In sommige gevallen zijn er zelfs belastingvoordelen beschikbaar voor de installatie van een grondwarmtepompsysteem.